engleski

Opći uvjeti korištenja smjestaj-unije.com internet stranice

Internet stranica smjestaj-unije.com i sve njene poddomene (u daljnjem tekstu Stranice) vlasništvo su udruge Udruge Riba ribi, Jagodnjak 14, 10000 Zagreb, Republika Hrvatska (u daljnjem tekstu Vlasnik Stranice). Korištenjem ovih stranica prihvaćate ove odredbe o općim uvjetima korištenja te obavijesti koje se ovdje nalaze.
Ako niste suglasni s ovim općim uvjetima korištenja Stranica, molimo Vas da ih ne koristite!

Opće odredbe o internet stranici www.smjestaj-unije.com
Stranica nije turistička agencija koja iznajmljuje smještajne objekte u ime i za račun iznajmljivača, već koristi kao on-line katalog smještajnih kapaciteta na području otoka Unije, Republika Hrvatska, što podrazumijeva da ove stranice služe za promociju i oglašavanje apartmana, kuća za odmor, soba te ostalih objekata u kojima se pružaju usluge smještaja za goste ili se nude uslužne djelatnosti vezane uz turizam, sport, rekreaciju i relaksaciju.

Ograničenje na osobno, nekomercijalno korištenje
Ove Stranice namijenjene su korisnicima za osobno, nekomercijalno korištenje.
Nije dozvoljeno mijenjati, kopirati, distribuirati, prikazivati, objavljivati ili na bilo koji drugi način prenositi ili prodavati bilo koju informaciju, uslugu ili proizvod koji se objavljuje na ovim Stranicama bez izričite suglasnosti njezinih vlasnika ili oglašivača.

Materijali na ovim Stranicama zaštićeni su autorskim pravima i svaka neovlaštena uporaba bilo kojeg materijala na ovim Stranicama može predstavljati povredu odredaba Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima (NN br. 167/03 i 79/07) i drugih propisa u Republici Hrvatskoj.

U slučaju povrede bilo kojih od navedenih Uvjeta, Vaše ovlaštenje za uporabu ovih Stranica automatski prestaje te sve eventualno učitane ili tiskane materijale dužni ste odmah uništiti.

Vlasništva, prava i odgovornosti
Sadržaji na ovim Stranicama vlasništvo su udruge Riba Ribi (Vlasnika Stranice).
Sadržaji koji nisu u vlasništvu Vlasnika Stranice, koriste se uz odobrenje njihova autora/vlasnika te će na zahtjev autora/vlasnika bit povučeni sa stranica. 

Ograničenje od odgovornosti
Stranica www.smjestaj-unije.com prenosi isključivo podatke dobivene od strane oglašivača te Vlasnik stranice ne snosi nikakvu materijalnu ni krivičnu odgovornost ukoliko informacije o privatnom smještaju, apartmani i/ili sobe, ne odgovaraju stvarnoj situaciji. Na stranici se oglašava isključivo ponuda privatnih oglašivača s otoka Unije, Republika Hrvatska.

Vlasnik Stranice se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja je na bilo koji način bila povezana s korištenjem internetskih stranica unutar domene smjestaj-unije.com. Stranice, za bilo koje radnje korisnika povezanih s uporabom ili zlouporabom sadržaja tih internetskih stranica, kao i za svaku štetu koja može nastati korisniku, ili bilo kojoj trećoj strani, a u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja Stranica smjestaj-unije.com.

Promjene ovih uvjeta i drugih uvjeta poslovanja

Vlasnik zadržava pravo promjena navedenih uvjeta korištenja Stranica i drugih uvjeta poslovanja bez prethodne najave. 


Udruga Riba ribi
Jagodnjak 14
10000 Zagreb
Hrvatska

 

Otok Unije - web

Unijski suveniri