Revijalno glazbeni program djece Unija – 20.7.2013.

0 Nedjelja, 21.07.2013

Na REVIJALNO GLAZBENOM PROGRAMU DJECE UNIJA sudjelovala su 24 djeteta, dječaka i djevojčica. Prikazali su modnu reviju, plesali su i pjevali. Sva djeca koja su nastupila dobila su prigodne spomen diplome.

Organizatorica modnog djela revije je Marija Rukljač, iskusna organizatorica natjecanja diljem svijeta, pjevački dio odvijao se pod dirigentskim rukama Milene Zrnik, dok je djecu za plesne točke pripremala i vodila Katarina Krsmanović.

Izjave organizatora i djece koja su marljivo i ponosno sve odradila:

Marija Rukljač: Ponosna sam na to da smo uspjeli na Unijama iznjedriti jedan modni događaj, bez obzira što u njemu učestvuju samo djeca. Upravo veliki odaziv gledatelja dokaz nam je da ovom 4. revijom postajemo dio kulturne tradicije Unija.  S obzirom na moje bogato i dugogodišnje iskustvo (bila je predsjednica Ceha frizera i kozmetičara Hrvatske obrtničke komore) u organizaciji državnih i svjetskih frizerski i kozmetičarskih natjecanja (Berlin, Chicago, Milano, Pariz i revije u opatijskom Solarisu i Zagrebu, u Sveučilišnoj i nacionalnoj knjižnici i hotelu Westin) i sama sam iznenađena bogatim potencijalom nekih od učesnika Unijanske revije, te se nadam da će netko od njih napraviti modne korake i na svjetskoj sceni i spomenuti da su prvi put nosili reviju upravo na Unijama.
Žalim zbog toga što teenageri ne žele učestvovati kao seniori u takvom modnom događaju, zato što znam da bi oni mogli djelovati reprezentativno (sram od nastupa vjerojatno čini svoje :-)).
Odličnu podršku modnom eventu daju gospođa Katarina Krsmanović i gospođa Milena Zrnić, a dobra logistika bile su gospođe Milena Dostanić i Ivana Krsmanović.

Katarina Krsmanović (voditeljica plesnog djela): Ponosna sam na djecu, super su. Nadam se da će druge godine biti još bolje i organiziranije.

Sven Skorup (10 god): Već sam nosio modne revije, prvu u Zagrebu sa 4 godine u hotelu Sheraton, u Globusu, u nekim od shopping centara ali ova na Unijama mi je daleko najdraža.

Marta Trcin (10 god): Ovo mi je bilo drugi put da sam nosila unijsku reviju, ponosna sam i uživala sam u svakom koraku, iako su pripreme bile dosta naporne. Bilo mi je super i nadam se da ću sudjelovati i slijedeće godine.

Andrej Dostanić (10 god): Osjećao sam se super!

Katja Trcin (7 god): Prvi puta sam nosila modnu reviju i bilo mi je odlično. Pripreme su mi bile zabavne i nadam se da ću sudjelovati i iduće godine.

Još nema komentara.

napišite komentar