Turistička ambulanta na Unijama

0 Nedjelja, 22.06.2014

Izgleda da je glas Unijana i angažman pojedinaca urodio plodom.
Preneseno sa službenih web stranica Malog Lošinja:

...Inače, uz sve pogodnosti socijalnog karakera Grad Mali Lošinj iznimno puno ulaže i u zdravstveni standard građana pa je tako u 2014. godini planirano čak 1,3 milijuna kuna. U okviru programa obuhvaćeno je financiranje svih liječnika specijalista (psihijatar, okulist, ortoped i otorinolaringolog) te kirurga. Također, Grad financira i medicinske sestre na otocima Susku i Unijama, rad turističkih ambulanata od kojih se uz postojeće u Malom Lošinju, Punta križi i Nerezinama, planira otvaranje jedne i na Unijama, te sufinancira smještaj zdravstvenih djelatnika, zaposlenih dijelom na hemodijalizi, a dijelom u hitnoj pomoći.

Uz sve navedeno u cilju unaprijeđenja zdravlja Grad Mali Lošinj financira brojne programe Nastavnog zavoda za javno zdravstvo te za prevenciju ovisnosti, rad medicinsko – biokemijskog laboratorija, zubotehnički laboratorij, hitnu pomoć, pedijatrijsku ambulantu i internističku ambulantu te hemodijalizu i troškove stacionara koji je protekle godine koristilo 790 osoba...

http://www.mali-losinj.hr/10/02/2014/brojne-subvencije-za-zdravstvene-i-socijalne-programe/

i s http://radio.hrt.hr/:

Na području Primorsko-goranske županije će od 1. lipnja biti pojačani timovi hitne medicine, te zdravstveni timovi u turističkim ambulantama. Šest je novih ekipa hitne medicine i 22 nova tima turističkih ambulanti. Turistička ambulanta bit će prvi put i na Unijama.

http://radio.hrt.hr/clanak/prva-turisticka-ambulanta-na-unijama/57487/

 

Još nema komentara.

napišite komentar

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.